10/12: TITTA DET SNÖAR! – JULKABARÉTITTA DET SNÖAR!
JULKABARÉ

Titta, det snöar! är en karismatisk och charmig julkabaré som handlar om julen förr och nu i alla dess former. Julsånger i lekfulla arrangemang varvas omsorgsfullt med varma, personliga julberättelser. Det bjuds på en parad av svenska klassiker som "Titta det snöar" och ”O Helga natt”, och utländska favoriter som "Have yourself a merry little Christmas " – plus en och annan överraskning!

Föreställningen har tidigare turnerat i Sverige och mötts av idel ros från publik och arrangörer. Medverkar på scen gör artisterna Louisa Lyne, Andreas Eldéen och Melker Sörensen. Vid flygeln sitter Annika Bjelk.

Artisten och sångerskan Louisa Lyne har medverkat i flertalet musikaluppsättningar runt om i landet. Vi känner henne bäst som Malmös egen jiddischdrottning och de senaste åren har hon turnerat flitigt världen över med sitt band ”Di Yiddishe Kapelye”.

Andreas Eldéen har medverkat i en mängd musikaler bl a The Rocky Horror Show, Sunset Boulevard, Guys and dolls, Buddy Holly och Bluesbrothers vid teatrar som Royal Albert Hall, Smålands Musik och Teater, Werm¬land Opera och Slagthuset i Malmö. Andreas har också ett produktionsbolag och är projektledare för den nya musikteaterutbildningen på Östra Grevie folkhögskola.

Som 13-åring fick Melker Sörensen en huvudroll i Malmö Operas uppsättning av Brundibár. Efter det följde ett stort antal roller, både på den svenska och internationella scenen, bland annat som Johan vid urpremiären av Kristina från Duvemåla, som Petrus i Jesus Christ Superstar. I Norge och England har han medverkat i musikaler som Les Misérables, Chess, Annie, Oliver! och Miss Saigon.

Annika Bjelk är pianist, kapellmästare, repetitör på Malmö Opera och har medverkat i ett stort antal produktioner på Operaverkstan/Malmö Opera, t ex Faust & Helena, Cabaret, Flygande trumman, Fantasticks och La traviata. Annika har bl a varit kapellmästare för Skånska Operans Figaros bröllop och Tosca. Hon arbetar dessutom ofta med sångare som instuderare, coach och ackompanjatör och undervisar även på Musikhögskolan i Malmö.

Välkommen att uppleva årets hjärtligaste julföreställning!

Picknickmatiné
Söndag 10 december &
söndag 17 december

Insläpp: 15.30
På scen: 16.00

Pris: 160:- vid bord alt. 120:- på balkong. Pens/stud: 120:- vid bord alt. 80:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.