10-11/5: NILS LANDGREN FUNK UNITNILS LANDGREN FUNK UNIT

 

"We promise to do the Funk, the whole Funk and nothing but the Funk" lyder Nils Landgren Funk Units motto (inlånat av George Clinton). När ett av musikvärldens mest explosiva liveband landar i Malmö kan vi se fram emot en galen och storartad funkfest! Den mångsidige och fantastiske trombonisten Nils Landgren är en Sveriges största musiker och behöver knappast någon vidare presentation. Han har gjort det mesta med de flesta och bidragit till att berika svenskt musikliv som få andra, såväl på hemmaplan som internationellt.

Gruppen Funk Unit är en levande och pulserande organism som har firat sitt 20-årsjubileum och hela tiden har slipat och utvecklat sitt unika och oemotståndliga sound. De har spelat över hela världen på sina turnéer till USA, Kina, Japan, Kenya, Sydafrika samt över hela Europa.

Nu senast är gruppen albumaktuella med kritikerhyllade skivan Unbreakable (ACT/Naxos).

"… grooving band, which encouraged the younger members of the audience into a dance frenzy, but which was also taken seriously by the greying jazz snobs ..."

På scen
Nils Landgren – trombon/sång
Jonas Wall – saxofoner
Andy Pfeiler – gitarr/sång
Petter Bergander – klaviaturer
Magnum Coltrane Price – elbas/sång
Robert Ikiz – trummor

Foto: Thron Ullberg
picknickkonsert
FREDAG 10 MAJ-LÖRDAG 11 MAJ

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 495:- vid bord el. 455:- på balkong alt. stud/pens: 455:- vid bord el. 415:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.