10/10: WHERE THE MAGIC HAPPENS – Caroline RavnWHERE THE MAGIC HAPPENS
Magishow med Caroline Ravn

 

Välkomna till en interaktiv, magisk show fylld av träffsäker humor, trolleri och tankeläsning. Skånska Caroline Ravn är en av landets mest bokade trollkarlar med flera utmärkelser både nationellt och internationellt. Detta är storytelling och underhållning tätt sammanflätat, där klassiska trick får nytt liv och färg genom Carolines magiska fingrar. Tänk dig trolleri i ny tappning, i snygg kostym och med svallande rött hår – och i ett förbaskat coolt genomförande. Hur djupt kan man egentligen nå in i en människas medvetande vid tankeläsning? Skratta och förundras!

Caroline Ravn är magikern du längtat efter.  I stället för ett tryggt liv som präst avbröt hon teologistudierna efter 4,5 år för att satsa på den hemliga och magiska värld som hennes farfar öppnade för henne som liten i Höganäs. Cirkeln slöts när Caroline tog sin fingerfärdighet på allvar och valde vägen som magiker. Nu står hon på scen i sin första egna show "Where the Magic Happens". De klassiska attributen såsom trollstav och hatt är undanstuvade och istället erbjuds publiken något helt nytt och unikt. Den traditionella bilden av en magiker känns långt borta och Caroline Ravn visar oss var skåpet ska stå.
 
Med ett flertal SM- och NM-placeringar, pris som årets inspiratör och flera utsålda teatrar i bagaget är Caroline trygg på scen och tar sig an publiken med charm, humor och elegans. Som en av världens få kvinnliga magiker är hon inte bara eftertraktad på hemmaplan utan bokas flitigt runtom i hela världen.

PICKNICKföreställning
Onsdag 10 OKTOBER

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord el. 200.- på balkong alt. stud/pens: 200:- vid bord el. 160:- på balkong. Barn under 15 år: 120:- vid bord el. på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.