Tillhör du press?
Här kan du skriva upp dig på vår utskickslista för pressmeddelanden och hitta kontaktuppgifter till kommunikationsansvarig som kan hjälpa dig med dina frågor som rör nyheter, ackreditering, intervjuuppgifter till artister etc. Letar du efter kontaktuppgifter till vårt biljettkontor, verksamhetsledare eller tekniker klicka istället här.

Presskontakt:

Felicia Korman, Kommunikationsansvarig
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | Tel: 0708 97 66 12

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.