Victoria dansar!


Den 27 april 2017 hade vi premiär för vårt nya koncept "Victoria dansar!" då vi för första gången röjde undan picknickborden och bjöd upp till dans tillsammans med ett av de största namnen inom den moderna swingen just nu – Alice Francis (på bilden)! Det var hur kul som helst och konceptet är nu ett återkommande inslag i programmet.

Hösten 2018:
Fredag 21 september
GABACHO MAROC (MAR/FRA/ALG)
Det här är musik som gör att det spritter i kroppen och gör det omöjligt att inte vilja dansa! Åttamannabandet Gabacho Maroc med rötter i Marocko, Algeriet och Frankrike har utvecklat sin alldeles egna stil. Med afrojazz som grunden i en mustig gryta som kryddats med ingredienser från marockansk, arabisk och västerländsk musik; jazz, pop och elektroniska beats blandas med inslag av nordafrikanska rytmer och kokas ned till en medryckande, dansant mix.

Torsdag 25 oktober
ED MOTTA (BRA)
Hemma i Brasilien har han länge varit en mycket välkänd röst; nu får vi nöjet att ta denna barytonstämma från Rio de Janeiro till Malmö. Soul, solindränkt pop, funk, postbop, djup jazz och en nypa västkustrock i en minst sagt svängig mix! Med stor humor och sitt funkiga band tar Ed med oss på en spännande resa genom sin gränslösa musikaliska värld.

Fredag 9 november
MUSIC IS THE WEAPON
Med nyfikenhet, öppenhet och sin punkiga attityd till funken och starka rötter i den västafrikanska afrobeaten har detta elvamannastarka kollektiv gjort sig ett namn som ett av landets absolut mest explosiva och svängiga liveband. Detta liknar ingenting annat du kan i höra i Sverige just nu. En urkraft - både på skiva och på scen!

Våren 2019:
Lördag 23 mars
DANIEL LEMMA & HOT THIS YEAR BAND: PUNCH OF LOVE
Tillsammans med sitt eminenta kompband bjuder Daniel Lemma på en gungande, svängig kväll när vi än en gång röjer bort picknickborden, öppnar upp dansgolvet och tar på oss danskostymen på "Victoria dansar!”. Vi bjuds på själfull, tidlös roots reggae med klara rötter i sjuttiotalets gyllene era. Det är upplyftande musik för hjärta, hjärna och inte minst för dansande fötter."Vi har märkt en stor vilja bland våra gäster att röra på sig och dansa till musiken, men hos oss har alltid borden varit i vägen. Victoriateatern är som gjord för denna typ av tillställning och vi hoppas kunna attrahera både vår stammispublik och nya besökare med detta koncept."

Säger Victoriateaterns verksamhetsledare Edin Bahtijaragic.

Observera att det inte är tillåtet att ta med mat & dryck under dessa konserter. Vårt cafékiosk är öppen.

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.