Jazz i Malmö mer levande än någonsin

Jazz i Malmö är en av Sveriges mest aktiva jazzföreningar, med över 30 års historia. De arrangerar idag ett 50-tal konserter och arrangemang årligen på ett flertal konsertställen runt om i Malmö. Jazz i Malmö försöker främja såväl lokala, nationella och som internationella impulser inom jazzen och gläds vid varje konsert åt att se en allt mer blandad publik, inte minst många unga killar och tjejer.

Sedan starten 1975 arrangerar de jazzkonserter av högsta klass. Jazz i Malmö har genom åren bland annat presenterat storheter som Elvin Jones, Phil Woods, Bill Frisell, Joe Abercrombie, Joe Lovano, John Scofield, McCoy Tyner, Wayne Shorter, Joe Zawinul och givetvis öven nationella och lokala artister som Koop, Palle Danielsson, Bobo Stenson, Wildbirds & Peacedrums, Oddjob, Rigmor Gustafsson, Kullrusk, Mats & Morgan, Jacob Karlzon, Mats Gustafsson, Miriam Aida, Fredrik Kronkvist och många fler.

I tio år drev Jazz i Malmö Jazzklubben Fredmans. Tillsammans med Mix musik bildade de i början av 2000-talet sedan kulturhuset Jeriko, som blev en betydelsefull scen för jazz och världsmusik både nationellt och internationellt sett. Hösten 2008 flyttade de ut från Jeriko och arrangerar nu konserter på olika scener runt om i Malmö.


Varmt välkommen till Jazz i Malmö!

För programinfo: www.jazzimalmo.com

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.