Biljetter till våra arrangemang kan du köpa...

online, det ligger en länk under varje föreställning här på hemsidan.

…över disk hos Kulturcentralen Södra Förstadsgatan 18 (bredvid Victoriateatern).

…via telefon via Kulturcentralen 040-10 30 20.

… de platser som inte sålts på förköp släpps till försäljning i dörren vid insläpp till det aktuella evenemanget. Det går att se om det finns lediga platser under respektive evenemang hos Kulturcentralen.

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Vi är en del av Malmönyckeln.

Vid kvällsarrangemang är det fri entré för småbarn som kan sitta i målsmans knä, barn under 18 år betalar studentpris.

Presentkort
Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presentkort.
Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar på kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp
och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post.

För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Möllans Osts Victoriatallrik
En härlig tallrik där Möllans Ost väljer det bästa för dagen ur sina diskar. Här får du fyra ostar och fyra charkuterier med passande tillbehör, surdegsbröd från Sankt Jakobs stenugnsbageri, kex samt avslutningsvis en chokladbit. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45 eller boka via webben, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.