6/9: PHRONESISPHRONESISBlytungt, basdrivet och groovigt med breda ackord – ett utbrott av energi! Tokhyllad skandinavisk-brittisk trio som gör, liksom namnet antyder, förståndig och smart, men ändå svängig och inbjudande jazz.

Denna skandinavisk-brittiska trio har en förmåga att väcka, inspirera och beröra publiken på ett sätt som få andra kan och har av Jazzwise Magazine benämnts som "den mest spännande pianotrion sedan Esbjörn Svensson Trio" och fått kritiker på tidningar som The Guardian att utropa att ”They’re a killer live band!”.

Phronesis släppte sitt första album 2007 och sedan dess har deras karismatiska liveframträdanden vunnit både publikens och musikkritikernas hjärtan. Trion grundades 2005 av danske basisten Jasper Høiby och det är mycket hans tajta basspel som driver trions musik framåt, men självklart är samarbetet viktigast. Svenske trummisen Anton Egers och brittiske pianisten Ivo Neame adderar säkerhet, känsla och sväng.

På scen:
Jasper Høiby - bas
Anton Egers - trummor
Ivo Neame – piano

“I need this…" GILLES PETERSON

"Look out for Phronesis - they might change your life!" BBC

“One of the most exciting bands on the planet today" JAZZWISE

"A frenetic grooving, great young band with bags of confidence" TIME OUT

“...the most electrifying experience to be had in British jazz" THE

"...their ability to build a complex lattice of sound and then stretch it this way and that can be thrilling." THE TIMES
Picknickkonsert
Onsdag 6 september

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 200:- vid bord alt. 160:- på balkong. Pens/stud: 160:- vid bord alt. 120:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.