5/4: DAVID URWITZ – Solo + Support: Frida AnderssonDAVID URWITZ
Solo. Ett piano och en gitarr. Många nya låtar och flera gamla.
Support: Frida Andersson
Lite i skymundan har musikern och låtskrivaren David Urwitz, numera bosatt i Göteborg men med rötterna i Trollhättan, skapat sig en alldeles egen plattform med en ständigt växande publik. I sina sånger skildrar han ofta en längtan från den lilla staden till något annat. Han är lika mycket historieberättare som musiker och skriver och framför låtar med ett stråk av vemod och inneboende melankoli, men alltid med hoppet klart lysande. Varje låt rymmer en historia.

Sedan debuten 2005 har David släppt sex skivor och gjort över 500 konserter i Sverige och Norge. Han har samarbetat och turnerat med bland annat Peter LeMarc, Caroline af Ugglas, Cajsa Stina Åkerström, Eldkvarn och Uno Svenningsson.

Den 16 februari släpptes Davids sjunde album: Jag fick ett piano av Pär och hans bror.

Supportakt:
Frida Andersson är en finlandssvensk singer-/ songwriter från Ekenäs, Finland. Hon har gett ut fyra skivor och turnerat flitigt i Finland och Sverige. Frida har bland annat samarbetat med Bo Kaspers Orkester och åkte med på deras Nordenturné för några år sedan. Frida Andersson är numera bosatt i Stockholm.

Picknickkonsert
Torsdag 5 april

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord alt. 200:- på balkong. Stud/pens: 200:- vid bord alt. 160:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.