25/2 REBEKKA KARIJORD – Mother Tongue TourREBEKKA KARIJORD
MOTHER TONGUE TOUR
– Innerlig, drömsk folkpop med nordiska klanger och melankoli.Nordisk drömsk folkpop som skär genom hjärta och själ, som kalla regndroppar från en grå hösthimmel när minnet av sommarens sista solstrålar bleknar bort. Den norska sångerskan Rebekka Karijord är tillbaka med det nya albumet ”Mother Tongue” och ger ett exklusivt framträdande på Victoriateatern – hennes första Malmöspelning på över tre år

Mother Tongue skrevs till största del efter den traumatiska, tre månader förtidiga, förlossningen av hennes dotter. Skivan är en kärleksskiva, en samling musikaliska noveller som kronologiskt berättar, med ovanlig innerlighet och mod, om upplevelsen av att nästan förlora ett barn.

Mother Tongue Tour är ett samarbete med scenografen Anna Heymowska; de presenterar förutom musiken ett unikt visuellt koncept. Karijord har även med sig ett helkvinnligt band som återskapar skivans magiska ljudvärld av preparerade pianon och kvinnoröster.

Picknickkonsert
Lördag 25 februari

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 220:- vid bord alt. 200:- på balkong. Pens./stud: 180:- salong alt. 160:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.