2/2: ESBEN JUST & WONDERBRAZZ (DK) – MARDI GRAS EXPLOSION 2018ESBEN JUST & WONDERBRAZZ (DK)
MARDI GRAS EXPLOSION 2018Räkna med ett överflöd av festlig musik och svängande livsglädje när sångaren och pianisten Esben Just och funkbandet WonderBrazz möts för en konsert som fångar essensen av New Orleans-karnevalen ”Mardi Gras”. Det blir boogie woogies, rythm'n blues, brass och groovy funky vibes!

Del 1: Mardi Gras In New Orleans
Låt dig transporteras till en klubb i New Orleans när Esben Just sätter stämningen och kickstartar festen med piano och sång. Det är nästan så att du känner doften av ris och bönor, gumbo och grillad kyckling. En svängig, underhållande och upplyftande upplevelse fylld till bredden av musikaliska överraskningar och sånger som värmer i hjärtat – boogie woogie och rythm'n blues!

Del 2: The WonderExperience
Festen fortsätter med WonderBrazz unika cocktail av funk, boogaloo och New Orleans 2nd line – brass band power, groovy vibes och swinging beats kryddat med New Orleans roots, världsmusik och funk! WonderBrazz har mer än 700 konserter bakom sig och kan räknas till ett av Danmarks mest samspelta ensembler med ett sällan skådat musikaliskt överskott. Sång, en tight hornsektion, trummor, slagverk och hammondorgel är ingredienserna i WonderBrazz magiska gryta. www.wonderbrazz.com

The Big Bang

Konserten avslutas likt ett fyrverkeri i Il Grande Finale när Esben tillsammans med WonderBrazz sexmannaband verkligen skruvar upp temperaturen och i sann "Street Parade" New Orleans-stil ger oss den rätta atmosfären – glädje, energi och fest och kulturen som bara New Orleans rymmer.Picknickkonsert
Fredag 2 februari

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord alt. 200:- på balkong. Stud/pens: 200:- vid bord alt. 160:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.