19/1: STOCKHOLM SWING ALL STARS – IN THE SPIRIT OF DUKE ELLINGTONSTOCKHOLM SWING ALL STARS
IN THE SPIRIT OF DUKE ELLINGTON
Stockholm Swing All Stars som består av gräddan utav Stockholms jazzmusiker ger oss en konsert tillägnad jazzlegenden Duke Ellington. De för arvet vidare, hänsynslöst men samtidigt med vördnad för mästaren. Svängigt, skickligt och med osviklig känsla visar de att det ständigt finns nya infallsvinklar på denna klassiska, amerikanska musik. Ellington skulle med ett leende ha nickat och sagt: ”I do love you madly!”

Med paradnumren som ”Take the A-Train” och ”It Don’t Mean a Thing If It Ain’t Got That Swing” räknas Ellington som en av de mest betydelsefulla personerna inom jazzmusiken och han förnyade, bearbetade och vidareutvecklade hela tiden sin repertoar.

Förutom ett urval av Dukes klassiker presenteras några ovanligare nummer ur Ellingtons enorma produktion och vi kan också se fram emot en del eget material i mästarens anda.

På scen:
Karl Olandersson - trumpet, sång
Klas Lindquist - altsax, klarinett

Fredrik Lindborg- tenorsax, klarinett
, basklarinett
Dicken Hedrenius- trombon

Daniel Tilling - piano

Göran Lind - kontrabas

Mattias Puttonen - trummor
Picknickkonsert
Fredag 19 januari

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 280:- vid bord alt. 240:- på balkong. Stud/pens: 240:- vid bord alt. 200:- på balkong.

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.