10/2: GORAN KAJFEŠ SUBTROPIC ARKESTRAGORAN KAJFEŠ SUBTROPIC ARKESTRATrumpetaren och kompositören Goran Kajfeš hör till de mest uppmärksammade och hyllade svenska jazzprofilerna under 2000-talet. Nu kommer det psykedeliska blixtnedslaget och hans Subtropic Arkestra till Victoriateatern med sin nya skiva "The Reason Why Vol. 3" i bagaget.

Jazzkollektivet Subtropic Arkestra består av det absoluta toppskiktet på den svenska musikscenen idag och har tokhyllats av publik och press under de senaste åren. De bjuder verkligen på en rusande, intensiv upplevelse med influenser av postrock, elektronika och Sun Ras kosmiska jazz.
 
Efter den enorma succén med grammisnominerade albumen The Reason Why volym 1 och 2 har de nyligen släppt den sista skivan i triologin; "The Reason Why Vol. 3" där bandet tolkat och spelat in en sagolik blandning av musikaliska influenser från hela världen. Denna gång hör vi alltifrån musik av etiopiske keyboardisten Hailu Mergia och franska electronicapionjären Bernard Fevre till Panda Bear´s udda pop.

Goran Kajfeš - trumpet
Per ”Ruskträsk” Johansson - saxofoner och flöjt
Jonas Ku#hammar - saxofoner och flöjt
Per ”Texas” Johansson - saxofoner, klarinetter och oboe
Reine Fiske - elgitarr, mellotron
Robert Östlund - elgitarr
Jesper Nordenström - orgel, fender rhodes, piano och synth
Johan Berthling - bas
Johan Holmegard - trummor och percussion
Juan Romero - percussion (spår 5)Picknickkonsert
LÖRDAG 10 FEBRUARI

Insläpp: 19.00
På scen: 19.30

Pris: 240:- vid bord alt. 200:- på balkong. Stud/pens: 200:- vid bord alt. 160:- på balkong

Nu räcker det att du visar upp biljetten i din smartphone! Tänk på miljön och slipp onödiga utskrifter!

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Media

Picknickteater

Vad är picknickteater?
Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma.  Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Möllans Ost

Tapastallrik för 2 från Möllans Ost
Är du sugen på en god ost- och charktallrik, fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Frankrike, Portugal...? Då har Möllans Ost tallriken för dig! Ja, och en person till! Ring Möllans Ost på telefon 040 - 19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dom den åt dig!

Presentkort

Vill du ge en present för alla tillfällen och alla smaker? Hos Kulturcentralen som säljer våra biljetter kan du köpa presenkort. Ett presentkort på Kulturcentralen gäller för alla evenemang du hittar här kulturcentralen.nu. Du kan köpa det på valfritt belopp och det gäller ett års tid från köpdatum. Presentkortet skriver du själv ut, då det skickas till dig som pdf med e-post. För ett finare presentkort gå in i butiken på Södra Förstadsgatan 18 bredvid Victoriateatern.